Safaritenten, open-air lodges

Safaritenten, open-air lodges

Bijzondere accommodatie in het hart van de Auvergne, rustieke & brocante decoratie

@ Neem contact op voor informatie over onze beschikbaarheid

Safaritenten, outdoor privé badkamer, 6 personen

Houdt u van kamperen, maar stelt u een beetje comfort ook op prijs? Beleef dan een geweldige zomerse kampeerervaring in een echte safaritent! Slaap onder de sterren en ervaar het unieke kampeergevoel, de tenten zijn beschikbaar van april tot en met september.

Onze 6-persoons safaritenten zijn groot, comfortabel en bovendien knus ingericht met brocante meubels. De tent heeft een compleet uitgeruste keuken, goede bedden en zelfs een eigen badkamer buiten de tent.

De ideale accommodatie voor een jong gezin!

 DSC 0205 Pique nique en famille

De safaritent is gebouwd op een houten platform van 50m2 en heeft 40m2 woongedeelte.

Buiten de tent staan twee ligstolen, een Weber Barbecue en een houten picknicktafel. Verschillende tappunten voor drinkwater vindt u vlakbij de tenten.

DSC 0189 DSC 0194

Binnenin de tent is elektriciteit aanwezig en is genoeg eet- en leefruimte. De keuken beschikt over een koelkast met vriezer, een magnetron, een waterkoker, een French Press koffiemaker en een kookplaat, alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf. De zithoek is ingericht met brocante meubels en er zijn twee slaapkamers in de tent aanwezig, met een bedstee.

 DSC 0208 Famille dans lherbe7

Elk gezin heeft tijdens het verblijf toegang tot haar eigen badkamertje dat zich in een toiletgebouw buiten de tent bevindt. De badkamers van 4m2 zijn uitgerust met een douche, toilet en een wastafel.

DSC 0010 3 DSC 0004 3

’s Avonds kunt u uw barbecue aanzetten terwijl de kinderen hout voor het kampvuur zoeken, dat zich aan de oever van de rivier bevindt. Ook heeft u de mogelijkheid om
’s avonds aan te schuiven bij onze Table d’hôtes waar de familie Teyssier een huisgemaakt viergangenmenu serveert. Uw maaltijd bestaat uit lokale gerechten bereid met verse producten en is inclusief bijpassende wijn. De vriendelijke en gastvrije sfeer geven u het gevoel met vrienden aan tafel te zitten.

Verhuur van de tenten loopt van zaterdag tot zaterdag, waarbij aankomst vanaf 14.30 uur is en vertrek voor 10.00 uur.

Opmerking : Omdat we met al onze gasten rekening willen houden, accepteren wij geen honden en andere huisdieren.

 

Partners

30+ kids  bijzonderplekje

TOP